Maquette van het plan voor het Geerhoek-gebied dat Vitaal Wouw enkele jaren geleden ontwikkelde. Met onder meer nieuwe sporthal, school en toneelzaal. Rechts de Molensingel, onder de Kloosterstraat.
Volledig scherm
Maquette van het plan voor het Geerhoek-gebied dat Vitaal Wouw enkele jaren geleden ontwikkelde. Met onder meer nieuwe sporthal, school en toneelzaal. Rechts de Molensingel, onder de Kloosterstraat. © Henk den Ridder

‘Maak totaalplan voor het Geerhoekgebied’

WOUW - In overleg met alle betrokkenen in Wouw moet de gemeente Roosendaal een totaalplan maken voor het gebied rond de Geerhoek. Nu de verhuizing van de Geerhoek naar het naastgelegen Univé-kantoor aanstaande is, moet de gemeente de koe bij de horens vatten.

 1. SP verdwijnt na breuk uit Roosendaalse raad: ‘We voelen ons machteloos en gefrustreerd’
  PREMIUM

  SP verdwijnt na breuk uit Roosendaal­se raad: ‘We voelen ons machteloos en gefrus­treerd’

  ROOSENDAAL - De driekoppige SP-fractie in de Roosendaalse gemeenteraad breekt per direct met de partij en gaat zelfstandig verder als Lokaal Sociaal 21. Aanleiding is een gebrek aan steun dat fractievoorzitter Adriënne Maas en raadsleden Marion Heessels en Michael Beens zeggen te ervaren vanuit het bestuur. Daarmee verdwijnt de SP na 25 jaar in één klap uit de Roosendaalse raad.
 1. Buurtbus rijdt weer in Zeeland
  Play

  Buurtbus rijdt weer in Zeeland

 2. Liane den Haan: We willen geen land vol windturbines
  Play

  Liane den Haan: We willen geen land vol windturbi­nes