Walter Cats van Lodge Visdonk kreeg vorige week een stevige waarschuwing van de gemeente Roosendaal. Hij stopt daarop direct met zijn take away.
Volledig scherm
PREMIUM
Walter Cats van Lodge Visdonk kreeg vorige week een stevige waarschuwing van de gemeente Roosendaal. Hij stopt daarop direct met zijn take away. © PETER VAN TRIJEN

Lodge Visdonk stopt met take away na strenge waarschuwing: ‘Angst voor een boa is niet gezond’

ROOSENDAAL - Lodge Visdonk stopt per direct met take-away. Aanleiding is een schriftelijke waarschuwing van de gemeente Roosendaal, omdat er teveel mensen buiten op het terras op hun bestelling aan het wachten waren. Bij een volgende overtreding kan eigenaar Walter Cats een boete van 5.000 euro verwachten. 

 1. Roosendaal krijgt een Fort: trainingen voor kinderen in armoede

  Roosendaal krijgt een Fort: trainingen voor kinderen in armoede

  ROOSENDAAL - Roosendaal krijgt als vierde stad van Nederland een locatie van Het Fort, een buitenschools lesprogramma speciaal voor kinderen die opgroeien in armoedegezinnen. Bij Het Fort krijgen kinderen uit sociaaleconomisch kwetsbare gezinnen extra trainingen en leren ze vaardigheden om van hun leven een succes te maken. In Roosendaal landt Het Fort in de wijk Langdonk, in het gebouw van de Evangelische Gemeenschap Roosendaal aan Benedendonk.
 1. Eeuw oude Middelburgse Seisklok krijgt opknapbeurt
  Play

  Eeuw oude Middelburg­se Seisklok krijgt opknap­beurt

 2. Dokbrug open, versleten Koningsbrug weg
  Play

  Dokbrug open, versleten Konings­brug weg