The Dutch Polar Bears zijn de organisatoren van de Bevrijdingsroute die op zaterdag 30 oktober verreden. Met de Dutch Bears willen deze Roosendaalse jongemannen de bevrijders van Roosendaal herdenken en eren.
Volledig scherm
The Dutch Polar Bears zijn de organisatoren van de Bevrijdingsroute die op zaterdag 30 oktober verreden. Met de Dutch Bears willen deze Roosendaalse jongemannen de bevrijders van Roosendaal herdenken en eren. © Pix4profs/Iman Fase

‘Leger aan voertuigen’ bij eerste Bevrijdingsroute van Dutch Bears

ROOSENDAAL - Maar liefst dertig militaire voertuigen trekken er op zaterdag 30 oktober kriskras door de regio om bevrijding van Roosendaal te vieren. Die stoet is één van de hoogtepunten van de viering van 77 jaar bevrijding.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”