De laatste echte boekhandel verdwijnt uit Roosendaal, Het Verboden Rijk in de Passage stopt ermee. Eigenaar Ruud Verstraaten & Patrice van der Veen in de winkel tussen de boeken.
Volledig scherm
PREMIUM
De laatste echte boekhandel verdwijnt uit Roosendaal, Het Verboden Rijk in de Passage stopt ermee. Eigenaar Ruud Verstraaten & Patrice van der Veen in de winkel tussen de boeken. © Pix4Profs/Tonny Presser

Laatste boekwinkel verdwijnt uit Roosendaal: Het Verboden Rijk stopt ermee

ROOSENDAAL - Boekwinkel Het Verboden Rijk sluit eind april de deuren in de Roosendaalse Passage. Eigenaar Ruud Verstraaten vindt het onverantwoord om de zaak voort te zetten. Aan de ene kant ziet Verstraaten een landelijke trend waarbij alle boekwinkels het lastig hebben. Maar ook: “Roosendaal heeft de slag als winkelstad gemist.”

 1. Priklocaties Breda Airport en Roosendaal zijn nog stil: ‘Mensen en locaties zijn er, de prikken niet’
  PREMIUM

  Prikloca­ties Breda Airport en Roosendaal zijn nog stil: ‘Mensen en locaties zijn er, de prikken niet’

  ROOSENDAAL/BOSSCHENHOOFD - De priklocatie aan de Tussenriemer in Roosendaal, die 1 april operationeel zou moeten zijn, is nog niet af. De GGD verwacht dat door de trage en summiere levering van vaccins geen probleem oplevert. Woordvoerder Linda Vlamings: ,,We zijn er bijna zeker van dat hij deze maand nog niet in gebruik kan worden genomen, dus we hebben nog even de tijd.”
 1. Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd
  Play

  Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd

 2. Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'
  Play

  Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'