Volledig scherm
PREMIUM
Maquette van het plan voor het Geerhoek-gebied in Wouw van Vitaal Wouw. In het wit de nieuwbouw. Rechts de Molensingel, onder de Kloosterstraat. © Henk den Ridder

KPO niet opnieuw met Vitaal Wouw rond de tafel over Geerhoek-gebied

ROOSENDAAL - ,,Nee!” De reactie van Kees Mens van het schoolbestuur KPO in Roosendaal liet aan duidelijkheid niets te wensen over toen de gemeenteraad hem vroeg of hij nogmaals met de werkgroep Vitaal Wouw in gesprek wil over de invulling van het Geerhoekgebied.

,,Daar voel ik heel weinig voor. We hebben die gesprekken al gehad. Het is niet verstandig om ze over te doen want we zijn al zorgvuldig geweest", zei KPO-bestuurder Mens. 

  1. Doek valt voor Juzt, maar waar moeten de kinderen heen?
    PREMIUM
    Analyse

    Doek valt voor Juzt, maar waar moeten de kinderen heen?

    ROOSENDAAL - Het is einde verhaal voor Juzt. De West-Brabantse jeugdzorginstelling is technisch gezien failliet, maar het Rijk en de West-Brabantse gemeenten laten de stichting nog even in leven (lees: bungelen) om de organisatie uit te kleden en mogelijk in onderdelen over te doen aan andere zorgpartijen. Wie die partijen zijn en hoe de overgang geregeld gaat worden voor kinderen die nu bij Juzt in zorg zitten? Niemand die het weet.