Volledig scherm
Een archieffoto van Popkoor Akkoord uit 2003. © x

Jubileumevent Popkoor Akkoord verplaatst naar St. Jan

ROOSENDAAL - Het jubileumevenement Zilver van het Roosendaalse popkoor Akkoord wordt niet gehouden in de aula van het Da Vinci College aan de Bovendonk in Roosendaal, maar in de St. Jan aan de Markt.

Volgens het koor heeft het bestuur om organisatorische redenen gezocht naar een alternatieve locatie.

Het 25-jarige popkoor viert op zaterdag 21 september zijn verjaardag met een middag- en avondvoorstelling in de St. Jan. ,,De St. Jan leent zich bij uitstek voor ons jubileumevent vol zang, dans, sport en muziek,” vertelt voorzittter Nicole Simons van Akkoord. Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via de website van het koor: www.akkoord.com. 

Podiumpresentatie

Quote

De St. Jan leent zich bij uitstek voor ons jubileum­event vol zang, dans, sport en muziek

Nicole Simons, Voorzitter Popkoor Akkoord

Popkoor Akkoord brengt onder leiding van Annalisa Schmad en met muzikale begeleiding van pianist Polle Dujardin en combo een gevarieerde zangshow. De setlist bestaat uit nieuw repertoire, waaraan Akkoord het afgelopen jaar heeft gewerkt, aangevuld met arrangementen waarmee Akkoord eerder op de Bühne heeft gestaan. Jurgen Huigen regisseert de show samen met dirigent Annalisa. Ook coacht hij de koorleden op hun podiumpresentatie.

HipHop Factory

Naast Akkoord treden tal van muzikale en sportieve gasten uit de regio op. Voor zowel de middag- als avondshow heeft het popkoor HipHop Factory, Capoeira Martins en de tangodansers Kayleigh van Poortvliet en Baco de Jong weten te strikken. Tijdens de avondvoorstelling én de aansluitende afterparty treedt ook de Roosendaalse band H!P op. H!P speelt een mix van jazz en funk.

De middagvoorstelling begint om 14.00 uur, de avondvoorstelling om 20.00 uur.  In de voorverkoop kosten de toegangsbewijzen 8,50 euro voor de middagvoorstelling en 12,50 euro voor de avondvoorstelling (inclusief H!P). Aan de zaal kosten de kaarten 15 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro.