Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Honderden xtc-pillen en ruim anderhalve kilo poeder in woning Roosendaal, viertal aangehouden

ROOSENDAAL - In een woning in Roosendaal zijn vrijdag honderden xtc-pillen en meer dan anderhalve kilo poeder gevonden. Dat meldt de politie. Ook troffen agenten een tabletteermachine aan, hiermee kan een xtc-pil gemaakt worden.

Er zijn vier verdachten aangehouden. Het gaat om een vrouw (30) en een man (31) uit Litouwen, een vrouw (41) uit Roosendaal en een man (40) uit Roosendaal. 

De woning ligt aan de Eikenlaan in Roosendaal. De 374 pillen en 1580 gram poeder zijn in beslag genomen. ,,De verdachten zullen allemaal gehoord worden door de recherche.”

  1. Samenloop voor Hoop Roosendaal brengt 98.800 euro op

    Samenloop voor Hoop Roosendaal brengt 98.800 euro op

    ROOSENDAAL - Aan de kant klinkt applaus als de eregasten de eerste ronde van de Samenloop voor Hoop lopen. Je ziet de spanning op de gezichten, leven tussen hoop en vrees heeft zijn sporen nagelaten. Op de Wielerexperience is zaterdag om precies 15.00 uur de Samenloop voor Hoop gestart. Tijdens deze wandelestafette lopen mensen 24 uur lang in groepen het rondje van 950 meter, met als doel: geld inzamelen voor KWF Roosendaal en Inloophuis Rose-Linde.