Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Honderden xtc-pillen en ruim anderhalve kilo poeder in woning Roosendaal, viertal aangehouden

ROOSENDAAL - In een woning in Roosendaal zijn vrijdag honderden xtc-pillen en meer dan anderhalve kilo poeder gevonden. Dat meldt de politie. Ook troffen agenten een tabletteermachine aan, hiermee kan een xtc-pil gemaakt worden.

Er zijn vier verdachten aangehouden. Het gaat om een vrouw (30) en een man (31) uit Litouwen, een vrouw (41) uit Roosendaal en een man (40) uit Roosendaal. 

De woning ligt aan de Eikenlaan in Roosendaal. De 374 pillen en 1580 gram poeder zijn in beslag genomen. ,,De verdachten zullen allemaal gehoord worden door de recherche.”

  1. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij Roosendaalse nikabdraagster uit trein zet

    Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij Roosendaal­se nikabdraag­ster uit trein zet

    ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt en is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”