Recharge pyramid van Mieke Roovers. In deze éénpersoons piramide neem je plaats in een heerlijke relaxstoel. Even weg uit je drukke omgeving om na 20 minuten er weer helemaal tegenaan te kunnen. Zowel beeld, licht-, muziek-, en aromatherapie worden ingezet om je in korte tijd te ontspannen en weer op te laden.
Volledig scherm
PREMIUM
Recharge pyramid van Mieke Roovers. In deze éénpersoons piramide neem je plaats in een heerlijke relaxstoel. Even weg uit je drukke omgeving om na 20 minuten er weer helemaal tegenaan te kunnen. Zowel beeld, licht-, muziek-, en aromatherapie worden ingezet om je in korte tijd te ontspannen en weer op te laden. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Hollywood is gek op de relaxpyramide van Mieke uit Roosendaal: ‘Een sessie is als een soort powernap’

VideoROOSENDAAL - Cameron Diaz liep met haar cosmeticalijn over de rode loper bij de Grammy Awards en Lionel Richie was dolblij met haar als coach. Mieke Roovers (48) uit Roosendaal heeft een breed scala aan beroemdheden ontmoet in haar werk als therapeut in de Chinese geneeskunde. ,,We zijn het ontspannen verleerd.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”