Volledig scherm
Hennepkwekerij in pand Hoogstraat Roosendaal. © MaRicMedia / Christian Traets

Hennepkwekerij gevonden in pand Roosendaal

ROOSENDAAL - Aan de Hoogstraat in Roosendaal is zaterdagmiddag in een pand een hennepkwekerij gevonden. Door de vondst werd de Hoogstraat tijdelijk afgesloten. 

Het zou gaan om twee kwekerijen: op de eerste en tweede verdieping van het pand. In het pand werden goederen aangetroffen voor een hennepkwekerij. Deze goederen worden door een gespecialiseerd bedrijf weggehaald. Op de begane grond zit een mobiele telefoonwinkel.

Zowel de politie, brandweer, een ambulance en Enexis zijn ter plaatse. De brandweer heeft de politie ondersteund om het pand veilig te kunnen betreden. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Volledig scherm
Hennepkwekerij in pand Hoogstraat Roosendaal. © MaRicMedia / Christian Traets
Volledig scherm
Hoogstraat Roosendaal tijdelijk afgesloten na vermoedelijke vondst hennepkwekerij. © Twitter Wijkagent Tolberg
  1. Doek valt voor Juzt, maar waar moeten de kinderen heen?
    PREMIUM
    Analyse

    Doek valt voor Juzt, maar waar moeten de kinderen heen?

    ROOSENDAAL - Het is einde verhaal voor Juzt. De West-Brabantse jeugdzorginstelling is technisch gezien failliet, maar het Rijk en de West-Brabantse gemeenten laten de stichting nog even in leven (lees: bungelen) om de organisatie uit te kleden en mogelijk in onderdelen over te doen aan andere zorgpartijen. Wie die partijen zijn en hoe de overgang geregeld gaat worden voor kinderen die nu bij Juzt in zorg zitten? Niemand die het weet.