Kastelein Marcel Nieuwdorp in betere tijden. Nu het café op slot is, wil stamgast Han van de Donk hem een hart onder de riem steken.
Volledig scherm
PREMIUM
Kastelein Marcel Nieuwdorp in betere tijden. Nu het café op slot is, wil stamgast Han van de Donk hem een hart onder de riem steken. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Han en Carlo steunen hun favoriete kroeg met muzikale ode: 'Het is stil in Kerkzicht'

videoZEGGE - Met een muzikale ode aan café Kerkzicht hoopten Han van de Donk en Carlo van den Brand hun favoriete kroeg een hart onder de riem te steken. Met daarbij een kleine donatie voor het horecapaar wilde het duo iets terugdoen. Die actie heeft inmiddels ruim 3500 euro opgeleverd.

 1. Op koopjesjacht via WhatsApp: zo verkopen winkels ondanks de lockdown toch kleding
  PREMIUM

  Op koopjes­jacht via WhatsApp: zo verkopen winkels ondanks de lockdown toch kleding

  ROOSENDAAL/OUDENBOSCH/OUD-GASTEL – Thuisbezorgen, winacties plaatsen op social media of bestellingen ontvangen via WhatsApp: het zijn een aantal creatieve oplossingen van winkeleigenaren in de omgeving van Roosendaal. Op 14 december vorig jaar moesten zij hun deuren sluiten. Maar dat is volgens hen geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. ,,Het was even schakelen, maar we blijven het positief benaderen,” aldus Amanda Mathijssen van Gossip Fashionstore.
 1. Juf Marina verrast de kinderen van Philippine met raambezoekjes
  Play

  Juf Marina verrast de kinderen van Philippine met raambezoek­jes

 2. Hogeweg: van Duits bastion naar internationaal gezelschap
  Play

  Hogeweg: van Duits bastion naar internatio­naal gezelschap