Volledig scherm
PREMIUM
Benny Rademakers, Patricia en Dion Beerens (vlnr) zijn erg blij met de prijzen die ze wonnen op het Ondernemersgala. © peter van trijen/pix4profs

Halderbergse ondernemers van het jaar: ‘De combinatie van activiteiten maakt ons uniek’

STAMPERSGAT -‘Flabbergasted’ zijn ze, maar apetrots. NOVO Packaging & Warehousing sleepte bij het Halderbergse Ondernemersgala maar liefst twee awards in de wacht. Ze mogen zich nu Ondernemer van het Jaar noemen in de categorie business-to-business, maar kregen ook de Publieksprijs.

,,Het publiek mocht op de avond zelf stemmen. Wij waren met een klein gezelschap, maar kregen toch de prijs”, blikt Patricia Beerens terug. Haar man Dion: ,,We hadden ook wel een érg gaaf filmpje.” Benny Rademakers: ,,Het voelde gewoon alsof we net getrouwd waren. Ik zweefde.” Patricia vult aan: ,,Het is ook een opsteker voor onze medewerkers. We hebben dit echt als team bereikt. Je bent als bedrijf zo sterk als de zwakste schakel.”

  1. Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd houdt gasten zowel geestelijk als fysiek in topvorm

    Hotel De Reiskoffer in Bosschen­hoofd houdt gasten zowel geestelijk als fysiek in topvorm

    BOSSCHENHOOFD - Er wordt wat af vergaderd in de tien vergaderzaaltjes van hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd. Of zo'n praatsessie altijd even productief is, als een groep na een ochtendsessie van vier uur aanschuift voor de luncht, trekt hotelier Hans Douma wel in twijfel. Zijn hotel biedt sinds donderdag de oplossing: de fitness en personal traininggroep Enforce heeft haar intrek genomen in het hotel.