Geen verder onderzoek politie naar ‘vergisaanslag’ Sint Willebrord

VideoSINT WILLEBRORD - De politie doet geen verder onderzoek naar de mogelijke ‘vergisaanslag’ vorige week op de auto van een gezin met jonge kinderen (3 en 9) in Sint Willebrord. ,,We hebben geen sporen die mogelijk naar een dader kunnen leiden: geen bloed, geen vingerafdrukken en geen kogel”, legt woordvoerder Willem-Jan Uijtdehage van de politie uit.

Het incident had plaats in de nacht van dinsdag op woensdag aan de Kraaiendonk. Tegen 01.50 uur schoot iemand met vermoedelijk een hagelgeweer door de voorruit van de geparkeerde BMW van de familie. 

  1. Samenloop voor Hoop Roosendaal brengt 98.800 euro op

    Samenloop voor Hoop Roosendaal brengt 98.800 euro op

    ROOSENDAAL - Aan de kant klinkt applaus als de eregasten de eerste ronde van de Samenloop voor Hoop lopen. Je ziet de spanning op de gezichten, leven tussen hoop en vrees heeft zijn sporen nagelaten. Op de Wielerexperience is zaterdag om precies 15.00 uur de Samenloop voor Hoop gestart. Tijdens deze wandelestafette lopen mensen 24 uur lang in groepen het rondje van 950 meter, met als doel: geld inzamelen voor KWF Roosendaal en Inloophuis Rose-Linde.