Een fietsster is donderdagmiddag rond 13:00 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een bestelbus in Rucphen. Op een kruising tussen de Rucphenseweg en de oprit van de A58.
Volledig scherm
Een fietsster is donderdagmiddag rond 13:00 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een bestelbus in Rucphen. Op een kruising tussen de Rucphenseweg en de oprit van de A58. © Christian Traets/ MaRicMedia

Fietsster raakt gewond bij aanrijding met bestelbus in Rucphen

RUCPHEN - Een fietsster is donderdagmiddag rond 13:00 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een bestelbus in Rucphen. Dat gebeurde op de oversteekplaats van de Rucphenseweg met de oprit van de A58. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

  1. 
Jongerencentrum Sint Josephstraat oogt weer fris: ‘Hier voel ik me nooit buitengesloten’
    PREMIUM

    Jongeren­cen­trum Sint Jo­sephstraat oogt weer fris: ‘Hier voel ik me nooit buitenge­slo­ten’

    ROOSENDAAL - Het vernieuwde jongerencentrum aan de Sint Josephlaan in Roosendaal heeft een gamehoek, een kookhoek, een creatieve tafel, ruimte om huiswerk te maken, een bar, tafeltennistafel en tafelvoetbal. Alles om jongeren een plek te geven waar ze zich welkom voelen. ,,Ik ben zo trots op ons team dat dit heeft klaargespeeld”, glunderde regiomanager Lianne Ribbens donderdag bij de heropening.
    Roosendaal