Adriënne Maas, Marion Heessels en Michael Beens (vlnr) stapten met z'n drieën op bij de SP en vormen nu de fractie Lokaal Sociaal 21.
Volledig scherm
Adriënne Maas, Marion Heessels en Michael Beens (vlnr) stapten met z'n drieën op bij de SP en vormen nu de fractie Lokaal Sociaal 21. © Coen Hagenaars

Er wordt weer gelachen bij Lokaal Sociaal 21 na breuk met SP: ‘Last van m’n schouders gevallen’

ROOSENDAAL - Er wordt tegenwoordig weer eens ouderwets gelachen, als Adriënne Maas, Marion Heessels en Michael Beens elkaar in een Zoom-meeting zien in voorbereiding op een gemeenteraadsvergadering. Eindelijk weer, want het plezier in de politiek was onder de SP de laatste maanden ver te zoeken. 

 1. Stilte en leegte centraal tijdens 76ste dodenherdenking in Roosendaal

  Stilte en leegte centraal tijdens 76ste dodenher­den­king in Roosendaal

  ROOSENDAAL - Het werd een sobere maar vooral serene dodenherdenking gisteravond bij het oorlogsmonument op de Parklaan in Roosendaal. Ook de weergoden begrepen dat dit plechtige moment enkele zonnestralen verdiende. Terwijl leden van het Korps Commandotroepen een erehaag vormden rondom het monument, waren de twee minuten stilte daardoor voor de 76ste keer een indrukwekkend moment van nagedachtenis aan de duizenden Nederlanders die hun leven offerden voor de vrijheid.
 2. SP verdwijnt na breuk uit Roosendaalse raad: ‘We voelen ons machteloos en gefrustreerd’
  PREMIUM

  SP verdwijnt na breuk uit Roosendaal­se raad: ‘We voelen ons machteloos en gefrus­treerd’

  ROOSENDAAL - De driekoppige SP-fractie in de Roosendaalse gemeenteraad breekt per direct met de partij en gaat zelfstandig verder als Lokaal Sociaal 21. Aanleiding is een gebrek aan steun dat fractievoorzitter Adriënne Maas en raadsleden Marion Heessels en Michael Beens zeggen te ervaren vanuit het bestuur. Daarmee verdwijnt de SP na 25 jaar in één klap uit de Roosendaalse raad.
 1. Drukte bij de bloemist voor moederdag
  Play

  Drukte bij de bloemist voor moederdag

 2. 's Zomers geen auto's op boulevards, is dat een goed idee?
  Play

  's Zomers geen auto's op boulevards, is dat een goed idee?