Bosschenhoofd heeft 6 eetgelegenheden die meededen aan Een Stap voor een Hap. Oftewel wandelen en bij de Take Aways een hapje halen, zoals hier bij De Haard.
Volledig scherm
Bosschenhoofd heeft 6 eetgelegenheden die meededen aan Een Stap voor een Hap. Oftewel wandelen en bij de Take Aways een hapje halen, zoals hier bij De Haard. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Een stap voor een hap oftewel: genieten van al het lekkers wat zes Bosschenhoofdse restaurants te bieden hebben

BOSSCHENHOOFD - Niet alleen de lekkerste wandeling van Halderberge, het was ook nog eens het meest aangename tijdverdrijf dit weekend. In Bosschenhoofd verdwenen de dagelijkse coronazorgen voor even naar de achtergrond met de smaakvolle wandeltocht Een stap voor een hap.

 1. ‘Veel meer vaccins in zicht’, prikstraten op Seppe en in Roosendaal openen in mei
  PREMIUM

  ‘Veel meer vaccins in zicht’, prikstra­ten op Seppe en in Roosendaal openen in mei

  BOSSCHENHOOFD/ROOSENDAAL - De coronavaccinatiestraten op Breda International Airport in Bosschenhoofd en aan de Tussenriemer in Roosendaal gaan in mei open. Op het vliegveld moeten in de eerste week van mei de eerste spuiten tegen het coronavirus worden gezet, twee weken later (in de week van 17 mei) moet er ook in Roosendaal aan de lopende band gevaccineerd worden. Dan moet ook de priklocatie in Almkerk in gebruik genomen worden.
 1. Tuinen tot aan de duinen in Poppendamme
  Play

  Tuinen tot aan de duinen in Poppendam­me

 2. Noami zingt zowat haar hele leven al: 'Hopelijk snel weer genieten van muziek'
  Play

  Noami zingt zowat haar hele leven al: 'Hopelijk snel weer genieten van muziek'