De opening van brede school Futura met basisscholen TaLente en openbare school De Linde erin gevestigd. De kinderopvang Dikkertje Dap bleef in eigen honk, omdat er te weinig ruimte was in de nieuwbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
De opening van brede school Futura met basisscholen TaLente en openbare school De Linde erin gevestigd. De kinderopvang Dikkertje Dap bleef in eigen honk, omdat er te weinig ruimte was in de nieuwbouw. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Drie scholen in Halderberge te klein om ook kinderopvang onderdak te bieden

OUDENBOSCH - Drie schoolgebouwen in de gemeente Halderberge zijn feitelijk te klein om straks de kinderopvang in onder te brengen. Toch is dat het uitgangspunt van gemeente, onderwijs en maatschappelijke partners bij het opstellen van de visie kindcentra.

  1. Even is De Stok een zwemparadijs voor honden: ‘Eerst oefenen in het kinderbadje en daarna het diepe in’
    PREMIUM

    Even is De Stok een zwempara­dijs voor honden: ‘Eerst oefenen in het kinderbad­je en daarna het diepe in’

    ROOSENDAAL - Op een koele maar prachtige nazomeravond lag het buitenbad van zwembad De Stok er vredig bij. Lege baden met een ondergaande zonnetje op de achtergrond dat weerspiegelde op het schone water. ‘Laat ze maar binnen’, klinkt er luid en plotseling is er van de rust niets meer te merken: hordes honden sprinten naar de badjes om een snelle duik te nemen.