Optocht Paplaand in 2020 toen het Mexicaanse Dodenfeest werd uitgebeeld. Niet met voorbedachten rade om het feest ten grave te dragen overigens.
Volledig scherm
Optocht Paplaand in 2020 toen het Mexicaanse Dodenfeest werd uitgebeeld. Niet met voorbedachten rade om het feest ten grave te dragen overigens. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Dorpen in Roosendaal zoeken naar mogelijkheid om elfde van de elfde te vieren

Het duurt nog zeven weken voordat op 11 november het carnavalsseizoen 2022 van start gaat. Daarom wordt in de dorpen de komende weken koortsachtig overlegd of er wel of geen aandacht aan de elf-elf-viering wordt geschonken.

  1. Broertjes Bart (12) en Tijn (11) krijgen in één maand dezelfde diagnose: ‘Binnen een half jaar zat hij in een rolstoel’
    PREMIUM

    Broertjes Bart (12) en Tijn (11) krijgen in één maand dezelfde diagnose: ‘Binnen een half jaar zat hij in een rolstoel’

    ROOSENDAAL - Op tv verandert Barbapapa van een koekenpan in een auto. Bart (12) zit op de bank en op de zitzak voor hem ligt zijn broer Tijn (11). De jongens dragen een helmpje en staren naar het beeldscherm. Wat zouden ze zien? Aan tafel vertellen vader Marcus van Amen en moeder Judith Schuurmans over de stofwisselingsziekte waaraan beide jongens lijden.