Bij bassisschool De Schittering in Oudenbosch werd het hele schooljaar in 1 dag gevierd. Het laten zetten van een tijdelijke tattoo was erg populair.
Volledig scherm
Bij bassisschool De Schittering in Oudenbosch werd het hele schooljaar in 1 dag gevierd. Het laten zetten van een tijdelijke tattoo was erg populair. © Pix4Profs / Johan Wouters

Dolle pret met ludiek inhaalfeest op basisschool De Schittering: Kerst, Pasen en Suikerfeest ineen

OUDENBOSCH - Het plezier dat de leerkrachten van basisschool De Schittering gisteren zelf beleefden tijdens het eindfeest van het schooljaar deed niet onder voor het plezier van de leerlingen. Tijdens dit eindfeest passeerden alle jaarlijkse feesten op een ludieke manier de revue.

 1. Coffeeshopverbod niet langer heilig: ‘Als softdrugs legaal worden, moet Roosendaal verantwoordelijkheid nemen’
  PREMIUM

  Coffeeshop­ver­bod niet langer heilig: ‘Als softdrugs legaal worden, moet Roosendaal verantwoor­de­lijk­heid nemen’

  ROOSENDAAL - Kan Roosendaal het totaalverbod op coffeeshops nog wel in stand houden als softdrugs worden gelegaliseerd? Ja, zegt burgemeester Han van Midden: ,,Die discussie gaan we niet opnieuw voeren, het nul-beleid blijft.’’ Nee, zegt een deel van de Roosendaalse gemeenteraad, voorheen juist nog fervent voorstander van dat verbod: ,,Als softdrugs legaal worden, moet Roosendaal wel zijn verantwoordelijkheid nemen.’’
 2. Speelgoedautootjes? Willebrorder John Ermen is Nederlands kampioen RC Racing: ‘Dit is mijn leven’
  PREMIUM
  video

  Speelgoed­au­tootjes? Willebror­der John Ermen is Nederlands kampioen RC Racing: ‘Dit is mijn leven’

  ST. WILLEBRORD – Speelgoed? Meervoudig Nederlands kampioen in RC Racing John Ermen (40) begrijpt de associatie die mensen hebben bij de op afstand bestuurbare wagentjes wel, maar voor hem is het véél meer dan dat. Al 33 jaar scheurt hij over verharde circuits overal ter wereld en inmiddels schittert hij ook in het SBS6-programma Car Wars. ,,Dit is mijn leven.”