Volledig scherm
Marianne Fliervoet stopt na dit schooljaar als directeur op De Linde, ze wordt opgevolgd door Bob Schram. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Dit zijn de nieuwe schooldirecteuren in Halderberge

OUDENBOSCH - Zowel de Borgesiusstichting als de Stichting Openbaar Basisonderwijs West-Brabant zijn erin geslaagd de vacatures voor twee schooldirecteuren in Halderberge in te vullen. 

Voor Borgesius, waar het bijzonder onderwijs onder valt is Karin Goverde-Ossenblok benoemd tot nieuwe directeur van De Bukehof als opvolger van Manfred Werger, die sinds vorig jaar aan het Lodijke in Bergen op Zoom is verbonden. Goverde-Ossenblok is afkomstig van basisschool De Blokwei in Roosendaal.

Op de openbare basisschool De Linde wordt na de zomervakantie Marianne Fliervoet vervangen door Bob Schram. Hij is momenteel interim-directeur van De Wildert in Breda en was dat eerder op scholen in Geertruidenberg en Prinsenbeek. Voor de Halderbergse scholen staat alleen de vacature voor basisschool De Steiger in Stampersgat nog bij Borgesius open.

  1. Oud-Roosendaler Joost sleutelt aan de nieuwste zonneauto van Vattenfall Solar Team: ‘Nuna is ons schatje’
    PREMIUM

    Oud-Roosenda­ler Joost sleutelt aan de nieuwste zonneauto van Vattenfall Solar Team: ‘Nuna is ons schatje’

    ROOSENDAAL/DELFT - Als het een beetje meezit wint zonneauto NunaX in oktober niet voor het eerst de World Solar Challenge. Mocht dat zo zijn, dan heeft die overwinning ook een Roosendaals tintje: oud-Roosendaler Joost Reniers - student werktuigbouwkunde aan de TU in Delft - is een van de studenten die verantwoordelijk is voor de bouw van de zonnekrachtpatser van het Vattenfall Solar Team: ,,Het wordt weer heel spannend.’’