Volledig scherm
Coke. Foto ter illustratie. © ANP

Dealer uit Roosendaal aangehouden met coke en hennep op zak

ROOSENDAAL - Een 22-jarige man uit Roosendaal is zaterdagavond aangehouden met meer dan twintig zakjes hennep en acht zakjes coke op zak. De politie vermoedt dat hij dit wilde verhandelen. 

De Roosendaler werd rond 21.00 uur aangehouden in zijn thuisstad. ,,Hij reed op dat moment met zijn auto op de Antwerpseweg. De man reed hard en daarom kreeg hij een stopteken.” 

De bestuurder zei geen rijbewijs of andere legitimatie op zak te hebben. Daarom fouilleerden agenten hem, op zoek naar een identiteitsbewijs. ,,Er kwamen 24 zakjes hennep en 8 zakjes met cocaïne tevoorschijn. Deze zijn in beslag genomen en de man is aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten voor verder onderzoek.”

  1. Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd houdt gasten zowel geestelijk als fysiek in topvorm

    Hotel De Reiskoffer in Bosschen­hoofd houdt gasten zowel geestelijk als fysiek in topvorm

    BOSSCHENHOOFD - Er wordt wat af vergaderd in de tien vergaderzaaltjes van hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd. Of zo'n praatsessie altijd even productief is, als een groep na een ochtendsessie van vier uur aanschuift voor de luncht, trekt hotelier Hans Douma wel in twijfel. Zijn hotel biedt sinds donderdag de oplossing: de fitness en personal traininggroep Enforce heeft haar intrek genomen in het hotel.