Maurice Broeren (m) biedt de dakloze heemkundekring onderdak in zijn zaak Donkenhof. Ook om iets terug te doen voor alle informatie die De Vierschaer hem leverde over de geschiedenis van zijn zaak toen hij een paar jaar geleden het 100-jarig bestaan vierde en het hofleverancierschap binnensleepte.
Volledig scherm
Maurice Broeren (m) biedt de dakloze heemkundekring onderdak in zijn zaak Donkenhof. Ook om iets terug te doen voor alle informatie die De Vierschaer hem leverde over de geschiedenis van zijn zaak toen hij een paar jaar geleden het 100-jarig bestaan vierde en het hofleverancierschap binnensleepte. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Dakloze De Vierschaer trekt in bij Donkenhof: ‘Een voortreffelijke oplossing’

WOUW - Eindelijk. Na jaren van verhuizing na verhuizing heeft heemkundekring De Vierschaer weer een vast onderkomen in Wouw. Na het lezen van de noodkreet van De Vierschaer in BN DeStem schoot Maurice Broeren van café Donkenhof de dakloze heem direct te hulp: De Vierschaer is meer dan welkom in één van zijn zalen. 

  1. SDW kan dakloze heemclub De Vierschaer niet tegemoet komen: ‘Kapel staat nog steeds te koop’

    SDW kan dakloze heemclub De Vierschaer niet tegemoet komen: ‘Kapel staat nog steeds te koop’

    WOUW - Zorgstichting SDW zegt weinig te kunnen betekenen voor de Wouwse heemkundekring De Vierschaer als het gaat om een terugkeer naar de kapel aan de Kloosterstraat. Die vereniging deed eerder deze week in deze krant een noodkreet: na jaren van noodgedwongen verhuizingen, staat de club op straat. Dé oplossing volgens voorzitter André Dingemans is een terugkeer naar de kapel, waar De Vierschaer eerder al van 1994 tot 2012 onderdak had.