Een artist's impression van de brug die in 2020 over de Vliet geplaatst moet worden. Duidelijk te zien is dat er een knik in zit, met ruimte voor zitjes.
Volledig scherm
Een artist's impression van de brug die in 2020 over de Vliet geplaatst moet worden. Duidelijk te zien is dat er een knik in zit, met ruimte voor zitjes. © Gemeente Roosendaal

Daar komt 'ie dan eindelijk; de knalgele rolbrug over de Vliet

ROOSENDAAL - De knalgele voetgangersbrug die de wijk Stadsoevers met het stationsgebied moet verbinden, wordt dinsdagochtend geplaatst. De rolbrug zou eigenlijk vorig jaar al over de Vliet komen te liggen, maar het was nog wachten op een specifiek, moeilijk verkrijgbaar onderdeel.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.