De ingang van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal.
Volledig scherm
PREMIUM
De ingang van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Coronateststraat voor zorgpersoneel bij Bravis in Roosendaal wordt opgedoekt: niet meer nodig

ROOSENDAAL - De coronateststraat voor zorgpersoneel bij het Bravis ziekenhuis in Roosendaal wordt zaterdag opgedoekt. Nu het vaccinatieprogramma op stoom komt, het aantal coronabesmettingen fors terugloopt én de zelftest in zwang raakt, is de testlocatie overbodig geworden. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
  2. Toch een streep door Roosendaalse festivals: ‘Gezond verstand gebruiken en alles doorschuiven naar 2022'

    Toch een streep door Roosendaal­se festivals: ‘Gezond verstand gebruiken en alles doorschui­ven naar 2022'

    ROOSENDAAL - Hij hield er eigenlijk al een beetje rekening mee, maar tot zijn spijt moet voorzitter Peter Uytdehage van de Stichting Blommenkinders toch de festivals Blommenkinders en Mooi Was Die Tijd definitief cancellen. ,,We willen op geen enkele wijze bijdragen aan een verdere verspreiding van het coronavirus. We hebben besloten ons gezond verstand te gebruiken en beide festivals door te schuiven naar 2022.’’