Volledig scherm
Dodelijk ongeval op de A58 bij Rucphen © Tom van der Put/MaRicMedia

Chauffeur die dodelijk ongeval op A58 zag gebeuren, meldt zich bij politie

RUCPHEN - De vrachtwagenchauffeur die dinsdagochtend vroeg getuige was van het dodelijke ongeval op de A58, heeft zich gemeld. Hij heeft een verklaring afgelegd over het ongeval. Dat laat de politie weten.

Bij het ongeluk kwam een 35-jarige automobilist uit Oudenbosch om het leven. De man reed in zijn auto op de snelweg richting Breda en botste rond 04.00 uur door onbekende oorzaak tegen de achterkant van een vrachtwagen.

De politie deed na het ongeval een oproep waarin ze een vrachtwagenchauffeur die getuige zou zijn geweest bij het ongeval, vroeg zich te melden. De chauffeur, die Engels sprak, zou de vrachtwagenchauffeur erop hebben gewezen dat er een auto achterop zijn vrachtwagen botste.

De rechterrijstrook was in verband met het onderzoek lange tijd afgesloten. 

  1. Samenloop voor Hoop Roosendaal brengt 98.800 euro op

    Samenloop voor Hoop Roosendaal brengt 98.800 euro op

    ROOSENDAAL - Aan de kant klinkt applaus als de eregasten de eerste ronde van de Samenloop voor Hoop lopen. Je ziet de spanning op de gezichten, leven tussen hoop en vrees heeft zijn sporen nagelaten. Op de Wielerexperience is zaterdag om precies 15.00 uur de Samenloop voor Hoop gestart. Tijdens deze wandelestafette lopen mensen 24 uur lang in groepen het rondje van 950 meter, met als doel: geld inzamelen voor KWF Roosendaal en Inloophuis Rose-Linde.