Volledig scherm
Dodelijk ongeval op de A58 bij Rucphen © Tom van der Put/MaRicMedia

Chauffeur die dodelijk ongeval op A58 zag gebeuren, meldt zich bij politie

RUCPHEN - De vrachtwagenchauffeur die dinsdagochtend vroeg getuige was van het dodelijke ongeval op de A58, heeft zich gemeld. Hij heeft een verklaring afgelegd over het ongeval. Dat laat de politie weten.

Bij het ongeluk kwam een 35-jarige automobilist uit Oudenbosch om het leven. De man reed in zijn auto op de snelweg richting Breda en botste rond 04.00 uur door onbekende oorzaak tegen de achterkant van een vrachtwagen.

De politie deed na het ongeval een oproep waarin ze een vrachtwagenchauffeur die getuige zou zijn geweest bij het ongeval, vroeg zich te melden. De chauffeur, die Engels sprak, zou de vrachtwagenchauffeur erop hebben gewezen dat er een auto achterop zijn vrachtwagen botste.

De rechterrijstrook was in verband met het onderzoek lange tijd afgesloten. 

  1. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij Roosendaalse nikabdraagster uit trein zet

    Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij Roosendaal­se nikabdraag­ster uit trein zet

    ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt en is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”