Volledig scherm
PREMIUM
Rijschoolhouder Willem-Jan Frijters is ondernemer van het jaar geworden. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Business Awards winnaar Willem-Jan Frijters geeft rijles aan ‘alles op wielen’

OUD GASTEL - Voor alles wat op de weg rijdt, levert verkeersschool Wilem-Jan Frijters de juiste verkeersopleiding. De 37-jarige Gastelaar werd afgelopen weekeinde uitgeroepen tot ondernemer van het jaar in de gemeente Halderberge. Hij is er nog beduusd van.

Bewust noemt Willem-Jan zijn bedrijf een verkeersschool. ,,Het is meer dan alleen een voertuig leren rijden. We begeleiden onze cursisten niet alleen tot ze een papiertje op zak hebben. Ze kunnen ook voor opfriscursussen, nascholing of training in angst voor het verkeer bij ons terecht.‘’ Bijzonder is ook zijn geduld met leerlingen met autisme of moeilijk leren jongeren. ,,Zij hebben soms de rijvaardigheid wel onder de knie, maar worstelen met theorie. Of ze stuiteren bij de gedachte aan het rij-examen. Het vraagt een intensiever begeleiding, maar ook daar onderscheiden we ons graag in.‘’

  1. Zes vragen over dronken Bulgaar die babyleven verwoestte door aanrijding
    PREMIUM

    Zes vragen over dronken Bulgaar die babyleven verwoestte door aanrijding

    OUDENBOSCH - Een Bulgaar wordt ervan verdacht dat hij op 1 november 2015 stomdronken een ongeluk veroorzaakte waardoor een baby zwaar gehandicapt raakte. Tegen de man werd woensdag 108 dagen celstraf geëist, waarvan 50 dagen voorwaardelijk. Als de rechter die eis toewijst lijkt de kans klein dat de Bulgaar zijn straf moet uitzitten. Hij is namelijk verdwenen. Op sociale media roept de zaak immense verontwaardiging op.