Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Buschauffeur geschopt en geslagen door twee vrouwen en man in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een buschauffeur is dinsdag op het Stationsplein in Roosendaal geschopt en geslagen door twee vrouwen en een man. Het drietal belaagde de buschauffeur waarna voorbijgangers de buschauffeur hielpen.

Het incident gebeurde rond 17.30 uur. De buschauffeur werd geschopt en geslagen door een vrouw (21) uit Bergen op Zoom, een vrouw (24) uit Dinteloord en een man (29) uit Roosendaal. Voorbijgangers zagen dat de buschauffeur belaagd werd en zorgden ervoor dat het conflict tot een einde kwam.

De buschauffeur heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging. Het drietal zit vast, de politie onderzoekt de zaak.

  1. Reisdocumenten voor het eerst aan huis bezorgd

    Reisdocu­men­ten voor het eerst aan huis bezorgd

    OUDENBOSCH - Voor het aanvragen was ze nog naar het gemeentehuis geweest, maar donderdag kwam wethouder Jan Mollen de identiteitskaart van de 92-jarige mevrouw Lauwerijssen-Haverkamp speciaal thuisbrengen. Inwoners van Halderberge kunnen er sinds kort voor kiezen om voor 5 euro extra hun paspoort of identiteitsbewijs te laten bezorgen op een adres naar keuze. Het bedrijf Dynasure regelt de bezorging. De vrouw uit Oudenbosch had de primeur van deze nieuwe service. Mollen noemde het de zoveelste stap naar optimale dienstverlening in Halderberge.