Volledig scherm
PREMIUM
Willem-Jan Uytdehage noemt zich een kind van de 80's dat puberde in de 90's. Zijn muziekvoorkeur is breed, maar de 50's hebben zijn voorkeur. © Ron Magielse/Pix4Profs

Bredase politiewoordvoerder (37) met passie voor de fifties: ‘Een wijde broek danst lekkerder’

ROOSENDAAL - Lekkere muziek, goede dansers, een vintage markt en een parade van klassieke auto’s. Bezoeker Willem-Jan Uytdehage is ook bij de vijfde editie van het retro festival Back to the Fifties in Roosendaal van de partij.

Als hij naar zijn werk gaat heeft Willem-Jan Uytdehage (37) een ander opvallend pak aan. Met ook hartje zomer lange mouwen, om zijn rijkelijk getatoeëerde armen aan het zicht te onttrekken. Ook dan draagt hij een hoofddeksel, een pet van het soort dat ons allemaal past. Willem-Jan is namelijk politiewoordvoerder voor de eenheid Zeeland-West-Brabant.

  1. Samenloop voor Hoop Roosendaal brengt 98.800 euro op

    Samenloop voor Hoop Roosendaal brengt 98.800 euro op

    ROOSENDAAL - Aan de kant klinkt applaus als de eregasten de eerste ronde van de Samenloop voor Hoop lopen. Je ziet de spanning op de gezichten, leven tussen hoop en vrees heeft zijn sporen nagelaten. Op de Wielerexperience is zaterdag om precies 15.00 uur de Samenloop voor Hoop gestart. Tijdens deze wandelestafette lopen mensen 24 uur lang in groepen het rondje van 950 meter, met als doel: geld inzamelen voor KWF Roosendaal en Inloophuis Rose-Linde.