WOUW Pix4Profs / Marina Popova. 
Eindelijk mogen de terrassen weer open. Kastelein Maurice Broeren (r) van Donkenhof in Wouw is druk bezig met de opbouw van zijn (uitgebreide) terras.
Volledig scherm
PREMIUM
WOUW Pix4Profs / Marina Popova. Eindelijk mogen de terrassen weer open. Kastelein Maurice Broeren (r) van Donkenhof in Wouw is druk bezig met de opbouw van zijn (uitgebreide) terras. © Pix4Profs/Marina Popova

Bijna weer het terras op en de schoolbanken in, maar: 'Dit moet ook weer geen maanden duren’

WOUW/ROOSENDAAL - Er wordt een graadje of vijftien verwacht. Niet gelijk korte broeken-weer, maar toch... uit de wind en in de zon moet het volgende week woensdag een perfecte dag zijn om weer eens ‘ouderwets’ op het terras te kunnen zitten. 

 1. De jeugd mag weer zwemmen in Oud Gastel: ‘We hebben heel wat moeten afzeggen’

  De jeugd mag weer zwemmen in Oud Gastel: ‘We hebben heel wat moeten afzeggen’

  OUD GASTEL - De tijd van uitslapen op zaterdag is er voor de leden van reddingsbrigade/zwemvereniging de Vuurtoren uit Oud Gastel voorlopig niet meer bij. Maar zeker niet met tegenzin doken ze al om 08.45 uur weer in het verwarmde Gastelse zwembad. En dat is heel lang geleden. Sam Jansen was niet te houden en zorgde voor de eerste plons. De rest volgde hem meteen. Volgens beheerder Roeland Appels is het van september 2019 geleden dat hier gezwommen wordt.
 1. In Middelburg kun je over de koppen lopen: 'Het is té druk'
  Play

  In Middelburg kun je over de koppen lopen: 'Het is té druk'

 2. Hamerslagen op het Banjaardstrand
  Play

  Hamersla­gen op het Banjaard­strand