Omwonenden hebben zich verzameld op de kruising N640 (Bosschendijk) met Oude Antwerpsepostbaan/Gors. Het wordt daar steeds gevaarlijker, gepleit is voor een rotonde maar die komt er niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Omwonenden hebben zich verzameld op de kruising N640 (Bosschendijk) met Oude Antwerpsepostbaan/Gors. Het wordt daar steeds gevaarlijker, gepleit is voor een rotonde maar die komt er niet. © Pix4Profs/René Schotanus

Bewoners N640 vrezen nog meer ongelukken als Etten-Leur een woonwijk tegen Hoeven aanbouwt

HOEVEN - In de hoop provincie en gemeenten alsnog op andere gedachten te zetten, stuurt Jan Wijnen bij elk ongeval voor zijn deur foto's rond. De Hoevenaar woont aan de provinciale weg N640, waar bijna geen week voorbij gaat of het is raak. 

 1. ‘Veel meer vaccins in zicht’, prikstraten op Seppe en in Roosendaal openen in mei
  PREMIUM

  ‘Veel meer vaccins in zicht’, prikstra­ten op Seppe en in Roosendaal openen in mei

  BOSSCHENHOOFD/ROOSENDAAL - De coronavaccinatiestraten op Breda International Airport in Bosschenhoofd en aan de Tussenriemer in Roosendaal gaan in mei open. Op het vliegveld moeten in de eerste week van mei de eerste spuiten tegen het coronavirus worden gezet, twee weken later (in de week van 17 mei) moet er ook in Roosendaal aan de lopende band gevaccineerd worden. Dan moet ook de priklocatie in Almkerk in gebruik genomen worden.
 1. Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed
  Play

  Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed

 2. Middelburgse skaters blij met komst nieuw skatepark
  Play

  Middelburg­se skaters blij met komst nieuw skatepark