Werkzaamheden aan het Dijkcentrum, rechts de flyer van de VLP die bij bewoners van Kortendijk in het verkeerde keelgat schoot.
Volledig scherm
PREMIUM
Werkzaamheden aan het Dijkcentrum, rechts de flyer van de VLP die bij bewoners van Kortendijk in het verkeerde keelgat schoot. © Peter van Trijen/VLP

Bewoners Kortendijk geïrriteerd over VLP-flyer: ‘Ze zetten mensen op het verkeerde been’

ROOSENDAAL - Bewonersplatform Kortendijk reageert geïrriteerd op een flyer die politieke partij VLP in hun wijk verspreidde. Daarin wordt ten onrechte de indruk gewekt dat verbeteringen in de wijk volledig aan de VLP te danken zijn, vindt platformvoorzitter Ben Buurstee. ,,Alsof ze dit allemaal in hun eentje hebben gedaan.”

 1. Toekomstig minister Bas van ’t Wout komt uit Hoeven: ‘Als iemand het kan, is hij het wel’
  PREMIUM

  Toekomstig minister Bas van ’t Wout komt uit Hoeven: ‘Als iemand het kan, is hij het wel’

  HOEVEN- Integer, een harde werker, kalm, maar ook een fervent PSV-supporter, een degelijk pianospeler (van Frédéric Chopin tot André Hazes) én een goede vriend. Intimi uit Hoeven zijn laaiend enthousiast over plaatsgenoot Bas van ’t Wout (VVD), beoogd opvolger van de vorige week opgestapte Eric Wiebes als minister van Economische Zaken en Klimaat. ,,Als er iemand hiervoor geschikt is, dan is het Bas wel.’’ Maar wie is Bas van ’t Wout eigenlijk?
 1. LIVE: Inauguratie van Joe Biden en Kamala Harris
  Play

  LIVE: Inaugura­tie van Joe Biden en Kamala Harris

 2. Alle nieuwe maatregelen op een rijtje
  Play

  Alle nieuwe maatrege­len op een rijtje