Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Politie

Beschonken bestuurder rijdt zonder rijbewijs door Roosendaal

ROOSENDAAL - Bij een grote alcoholcontrole op de Vughtstraat in Roosendaal is een automobilist betrapt die niet alleen te veel had gedronken, maar ook zonder geldig rijbewijs op pad was. 

In totaal hebben er 100 mensen geblazen bij de alcoholcontrole. De bestuurder was de enige die teveel had gedronken. Hij blies 490 UG/l, wat meer dan twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol is. 

Toen agenten zijn gegevens wilden noteren, bleek hij ook niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hij heeft boetes gekregen voor beide vergrijpen. 

  1. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij Roosendaalse nikabdraagster uit trein zet

    Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij Roosendaal­se nikabdraag­ster uit trein zet

    ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt en is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”