Volledig scherm
Ongeval A17 De Stok Roosendaal © Guido vd Heiligenberg

Automobilist uit Tholen (19) overleden in ziekenhuis na ongeluk op A17 bij Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 19-jarige man uit Tholen is zondag in het ziekenhuis overleden na een auto-ongeluk zaterdagmorgen op de A17 bij Roosendaal. Hij was de bestuurder. De bestuurder van de andere betrokken auto, een 20-jarige man uit Bergen op Zoom, raakte ook gewond. 

Het ongeluk tussen de twee auto's gebeurde op de A17 richting Roosendaal.  De weg was daardoor lange tijd dicht tussen knooppunt De Stok en industrieterrein Borchwerf.

De 20-jarige man uit Bergen op Zoom ligt nog in het ziekenhuis. Hoe ernstig hij eraan toe is, is niet bekend. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk. Dat onderzoek is nog niet afgerond. 

In het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Specifiek zijn ze op zoek naar een vrachtwagenchauffeur, die kort voor het ongeval eerst door het slachtoffer en vervolgens door de automobilist (20) uit Bergen op Zoom werd ingehaald. Voor tips kunt u contact opnemen met de politie. 

  1. Kroniek van bevrijding West-Brabant nu in boekvorm
‘Voor mijn familie was de oorlog altijd dichtbij’
    PREMIUM

    Kroniek van bevrijding West-Bra­bant nu in boekvorm ‘Voor mijn familie was de oorlog altijd dichtbij’

    WEST BRABANT - Een kroniek van de bevrijding van West-Brabant, van dag tot dag. Niet eerder bracht deze krant zo'n gedetailleerde reconstructie als afgelopen najaar. Vanaf 1 oktober, de dag dat de Poolse bevrijders Baarle-Nassau binnen kwamen tot 9 november toen de laatste Duitse bezetters zich overgaven in Moerdijk. Journalist Henk van Ingen (48) dook in de archieven, trok zich terug in een vakantiehuis en schreef in 36 afleveringen hoe West-Brabant onder het juk van de Nazi's vandaan kwam. De verhalen werden 'gevreten’. Auteur Van Ingen kreeg voortdurend de vraag of er geen boekje van te maken valt.