Volledig scherm
De auto hing met een wiel over de rand van de kade. © Wijkagent Tolberg

Automobilist parkeert auto bijna in het water in Roosendaal, bergen gaat maar net goed

ROOSENDAAL - Een automobilist in Roosendaal haalde vrijdagochtend bijna een nat pak. Hij belandde met zijn auto net niet het water in op de Westelijke Havendijk. De auto bungelde met een wiel over de rand van de kade en moest voorzichtig worden weggetakeld. 

De auto kon alleen worden weggesleept door een band vast te maken aan het voorwiel van de auto dat boven het water hing. Door de wankele positie van het voertuig, bleek dat nog een grote uitdaging voor de berger. Uiteindelijk moest de politie helpen om te voorkomen dat de auto met berger en al in het water zou vallen. 

Uiteindelijk is het gelukt de auto weer met vier wielen op de kant te krijgen. Hoe het kwam dat de bestuurder met de auto bijna het water in reed, is niet duidelijk. 

  1. Koerz moet bij Groenhuysen ook de bloemist en taxichaffeur de zorg in trekken

    Koerz moet bij Groenhuy­sen ook de bloemist en taxichaf­feur de zorg in trekken

    ROOSENDAAL - Zorginstelling Groenhuysen introduceert een zij-instroomopleiding voor mensen die alsnog in de zorg willen werken. Dat gebeurt onder de naam Kies Omscholing en Ervaring Richting Zorg, kortweg Koerz. Via Koerz kunnen worden mensen via een traject van werken en leren in maximaal twee jaar tijd opgeleid tot verzorgende niveau drie (mbo-niveau). Op die manier hoopt Groenhuysen het personeelstekort verder terug te dringen.