Volledig scherm
PREMIUM
De verdachte Rotterdamse atletiektrainer Jerry M. © Kees Nouws

Atletiekwereld walgt van Jerry M.

ROOSENDAAL - Hij zal toch niet? Bij sportclub Thor is misbruiktrainer Jerry M. gesprek van de dag. De man was in de jaren negentig ook enkele jaren in Roosendaalse dienst. Voor zover bekend, maakte hij daar geen slachtoffers. 'Maar je weet het nooit zeker.’

Verschijning

Een charmante verschijning, groot en sterk. Goedlachs, vlotte babbel. Goeie hardloopcoach zeker ook. Wel wat aanhalig, dat waren ze in het Roosendaalse bij Tot Heil Onzer Ribbenkas niet zo gewend. Maar verder? De atletiek- en recreatievereniging is één van de verenigingen waar de van seksueel misbruik verdachte Jerry M. in dienst was. De nu 58-jarige Rotterdammer - zelf destijds een subtopper op de 100 en 200 meter - gaf er sprinttraining aan de talenten.

  1. Reisdocumenten voor het eerst aan huis bezorgd

    Reisdocu­men­ten voor het eerst aan huis bezorgd

    OUDENBOSCH - Voor het aanvragen was ze nog naar het gemeentehuis geweest, maar donderdag kwam wethouder Jan Mollen de identiteitskaart van de 92-jarige mevrouw Lauwerijssen-Haverkamp speciaal thuisbrengen. Inwoners van Halderberge kunnen er sinds kort voor kiezen om voor 5 euro extra hun paspoort of identiteitsbewijs te laten bezorgen op een adres naar keuze. Het bedrijf Dynasure regelt de bezorging. De vrouw uit Oudenbosch had de primeur van deze nieuwe service. Mollen noemde het de zoveelste stap naar optimale dienstverlening in Halderberge.