Arwen van Gestel (VLP).
Volledig scherm
Arwen van Gestel (VLP). © Timo Reisiger

Arwen van Gestel trekt opnieuw de kar bij de VLP voor de verkiezingen volgend jaar

ROOSENDAAL - Arwen van Gestel is opnieuw verkozen tot lijsttrekker van de VLP voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Van Gestel werd maandagavond tijdens de algemene ledenvergadering unaniem tot partijleider verkozen. De rest van de kieslijst wordt in november vastgesteld.

  1. Openluchttheater Nispen verheugt zich op het seizoen: ‘Vieren dat het hier weer bruist’

    Openlucht­the­a­ter Nispen verheugt zich op het seizoen: ‘Vieren dat het hier weer bruist’

    NISPEN - Wegen die werden afgesloten, families die elkaar niet meer mochten opzoeken, geliefden die elkaar niet meer konden kussen: het leven aan de grens raakte versnipperd door de eerste lockdown. Het inspireerde zanger en gitarist André van den Boogaart uit Baarle-Nassau voor de show ‘Grensgevallen’, die hij zaterdag met zijn band De Tornado’s speelt in het Openluchttheater Nispen (OLTN).
  2. Borrelen in Stadsoevers met pop-up bar Spot: ‘Hier hebben we altijd van gedroomd’

    Borrelen in Stadsoe­vers met pop-up bar Spot: ‘Hier hebben we altijd van gedroomd’

    ROOSENDAAL - Wonen aan de Vliet is nog ver weg, maar borrelen in Stadsoevers kan al vanaf 2 juli. Dan opent pal naast het urban sports park Spot, een pop-up bar in omgebouwde zeecontainers. Ideetje van Koen Vaas en Jeroen Klein, de mannen achter onder andere foodstruckfestival Appeltje Eitje en het Rooskleurig Festival: ,,Hier hebben we altijd al van gedroomd: een eigen plek voor onze eigen stijl.’’