Volledig scherm
PREMIUM
De kinderen van de Talente basisschool mogen, nadat wethouder Thomas Melisse het voorbeeld heeft gegeven, het blotevoetenpad lopen. Het maakt deel uit van het 50-dingen boekje van stichting Groen Ontmoet. © Pix4Profs/René Schotanus

50-dingenboekje: spring eens in een stapel bladeren of pluk een appel

OUD GASTEL - Spring eens in een stapel bladeren, pluk appels van een boom of maak je eigen blotevoetenpad. Dat wil de stichting Groen Ontmoet meegeven aan de kinderen uit de gemeente Halderberge. 

Om ze een duwtje in de juiste richting te geven, ontwikkelde de vrijwilligersgroep het 50-dingenboek. Woensdagochtend werden de eerste exemplaren uitgedeeld aan de kinderen van groep 3 en 4 van basisschool TaLente in Oud Gastel.

  1. Zes vragen over dronken Bulgaar die babyleven verwoestte door aanrijding
    PREMIUM

    Zes vragen over dronken Bulgaar die babyleven verwoestte door aanrijding

    OUDENBOSCH - Een Bulgaar wordt ervan verdacht dat hij op 1 november 2015 stomdronken een ongeluk veroorzaakte waardoor een baby zwaar gehandicapt raakte. Tegen de man werd woensdag 108 dagen celstraf geëist, waarvan 50 dagen voorwaardelijk. Als de rechter die eis toewijst lijkt de kans klein dat de Bulgaar zijn straf moet uitzitten. Hij is namelijk verdwenen. Op sociale media roept de zaak immense verontwaardiging op.