Volledig scherm
stockbd politie © Eldridge Pentury

48 vaten met vermoedelijk drugsafval gedumpt in Standdaarbuiten

STANDDAARBUITEN - Aan de Langeweg-Noord in Standdaarbuiten zijn vrijdagmiddag 48 vaten gedumpt. In de vaten zat vermoedelijk drugsafval.

Agenten kregen rond 15.15 uur een melding dat er in een sloot op de kruising van de Langeweg-Noord en de Vlietweg, tussen twee viaducten, vaten met mogelijk drugsafval lagen. Ter plaatse constateerden agenten dat het ging om 48 vaten. 

De vaten waren afgesloten, eerste testresultaten gaven een positief resultaat voor synthetisch drugsafval. De politie heeft sporenonderzoek gedaan op locatie, een gespecialiseerd bedrijf heeft de vaten opgeruimd. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

  1. Doek valt voor Juzt, maar waar moeten de kinderen heen?
    PREMIUM
    Analyse

    Doek valt voor Juzt, maar waar moeten de kinderen heen?

    ROOSENDAAL - Het is einde verhaal voor Juzt. De West-Brabantse jeugdzorginstelling is technisch gezien failliet, maar het Rijk en de West-Brabantse gemeenten laten de stichting nog even in leven (lees: bungelen) om de organisatie uit te kleden en mogelijk in onderdelen over te doen aan andere zorgpartijen. Wie die partijen zijn en hoe de overgang geregeld gaat worden voor kinderen die nu bij Juzt in zorg zitten? Niemand die het weet.