Voor de horeca op Scheveningen is het niet bepaald een topjaar. Deze foto werd donderdagmiddag om 16.00 uur genomen op de boulevard. Veel terrassen zijn leeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor de horeca op Scheveningen is het niet bepaald een topjaar. Deze foto werd donderdagmiddag om 16.00 uur genomen op de boulevard. Veel terrassen zijn leeg. © Frank Jansen

Oudste badplaats van Nederland piekert zich suf over wegblijven bezoekers: ‘De belevenis is niet optimaal’

Op een paar hele drukke dagen na, bleef het ondanks het prachtige weer deze zomer opvallend rustig op het strand van Scheveningen. Strandtenthouders hebben het over ‘een rampzalige zomer’. De gemeente denkt dat mensen door de stijgende prijzen ‘twee keer nadenken’ over een dagje strand, maar ondernemers en politici vermoeden dat het probleem echt bij de badplaats ligt. ‘Er moet een charmeoffensief komen'. 

1 reactie

  • Fred Terlouw

    2 maanden geleden
    Haal die gruwelijke gebouwen rond het Kurhaus weg, maak er weer een mooi, open plein met een fontein van. Er is nog wel meer smakeloze betonzooi die ze van mij gelijk weg mogen halen en vervangen door mensvriendelijke bebouwing waardoor men het gevoel heeft in een badplaats met allure te zijn. Het Kurhaus moet weer het zichtbare baken van Scheveningen worden als je met de tram, bus of auto aankomt. Maak de zee en boulevard beter zichtbaar en via korte, gezellige routes toegankelijk.