Jeffrey Groeneweg/Qphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Air France-KLM hoopt op slecht weer: 'Positieve gevolgen voor aantal vliegvakanties’

Air France-KLM bidt om meer regen. Daardoor kunnen de passagiersaantallen deze zomer sneller stijgen dan verwacht, omdat Nederlanders en Fransen alsnog op vliegvakantie naar de zon gaan. Na de zomer volgt nieuwe onzekerheid vanwege de coronapandemie.

1 reactie

  • Arno. Zwetsloot

    2 jaar geleden
    Om mee te beginnen: slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding! Verder zou ieder gezond denkend mens onderhand toch wel weten dat het zo niet door kan gaan. Zullen we eens beginnen met het halveren van het aantal vluchten dat ‘normaal’ was vóór COVID-19? En dan gewoon, net als in het openbaar vervoer, zones voor het vliegverkeer. Verder vliegen = meer betalen!
  1. Positiever gestemd Air France-KLM lijdt 1,5 miljard verlies

    Positiever gestemd Air Fran­ce-KLM lijdt 1,5 miljard verlies

    Luchtvaartcombinatie Air France-KLM heeft het tweede kwartaal afgesloten met een verlies van bijna 1,5 miljard euro. Ondanks versoepelingen van coronamaatregelen nemen nog altijd veel minder passagiers het vliegtuig dan voor de pandemie. Wel ziet het Frans-Nederlandse concern lichtpunten, want de boekingen lopen deze zomer weer binnen nu Europeanen op vakantie willen en gevaccineerde Amerikanen welkom zijn in de Europese Unie.