1. Geen ‘tweede’ meer, leegloop in de jeugd, toch koerst Ventura op titel af: ‘Kun je geen selectie noemen’
  PREMIUM

  Geen ‘tweede’ meer, leegloop in de jeugd, toch koerst Ventura op titel af: ‘Kun je geen selectie noemen’

  Een leegloop in de selectie, het tweede dat nu recreantenkorfbal speelt, geen A’tjes meer. Maar, er is bij Ventura Sport nog wel een ‘eerste’. Met een aanvoerder die als laatste van de oude kern nog prestatief speelt. Die nog veel te fanatiek is om al af te bouwen en nu met zíjn club zowaar afkoerst op de zaaltitel. ,,Wil alles kunnen geven, niet op donderdagavond half acht een berichtje krijgen dat we niet gaan trainen.”
  Strijen
 2. Supporter EBOH onwel, duel bij Papendrecht gestaakt: ‘Sommige jongens zaten met tranen in de ogen’

  Supporter EBOH onwel, duel bij Papen­drecht gestaakt: ‘Sommige jongens zaten met tranen in de ogen’

  De ontmoeting tussen Papendrecht en EBOH in de tweede klasse H duurde zaterdag slechts 45 minuten. Nadat een trouwe supporter van de bezoekers onwel was geworden en er ampel beraad was geweest tussen spelers, staf en bestuur, besloten de Dordtenaren niet meer terug te keren op het veld. Het duel, dat voortijdig eindigde bij een 2-1 stand, zal op een nader te bepalen moment worden uitgespeeld.
  Dordrecht
 1. Onvoorzien snelle rentree bij HKC pakt goed uit voor kersverse moeder Annelies Kop: ‘Nog niet verleerd’
  PREMIUM
  korfbal

  Onvoorzien snelle rentree bij HKC pakt goed uit voor kersverse moeder Annelies Kop: ‘Nog niet verleerd’

  Korfbalster Annelies Kop deed vorig jaar een stap terug bij haar club HKC vanwege zwangerschap. Als kersverse moeder van zoon Jort maakte zij zaterdag een verrassend snelle rentree in de door absenties getroffen Hardinxveldse hoofdmacht, thuis tegen Tempo (22-10). ,,Het viel mij ook mee dat het zó goed ging.’’
  Giessendam/Neder-Hardinxveld, Neder-Hardinxveld, Boven-Hardinxveld
 1. RVVH en Deltasport lopen rood aan en Strijen-spits moet op doel: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal totaal

  RVVH en Deltasport lopen rood aan en Strij­en-spits moet op doel: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Opmerkelijke taferelen bij de amateurs afgelopen weekeinde. Bij RVVH ging Everton Pires Tavares over de rooie. Bij Deltasport kreeg een speler na het krijgen van een rode kaart het zelfs nog aan de stok met het thuispubliek. Verder verdedigde een spits het doel van Strijen en begon de wedstrijd van Rozenburg om een wel heel opmerkelijke reden wat later. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  's-Gravendeel