De Nationale Ombudsman, Reinier van Zutphen, wond er geen doekjes om in het jaarverslag dat hij woensdag aanbood aan de Tweede Kamer. ‘Het demissionaire kabinet en de Tweede Kamer waren in 2021 vooral met zichzelf bezig'.
Volledig scherm
PREMIUM
De Nationale Ombudsman, Reinier van Zutphen, wond er geen doekjes om in het jaarverslag dat hij woensdag aanbood aan de Tweede Kamer. ‘Het demissionaire kabinet en de Tweede Kamer waren in 2021 vooral met zichzelf bezig'. © ANP

Steeds meer burgers lopen vast bij overheidsinstanties die onmachtig blijken problemen op te lossen

Elke week schrijft politiek verslaggever Hans van Soest over wat er speelt in Den Haag in Onder Politici. Deze week: bij arbeidsmigratie levert elke oplossing meteen een nieuw probleem op.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.