ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Steden alsmaar drukker en andere regio's verschralen: CDA vindt het tijd voor koerswijziging

Het CDA wil dat ‘onrendabele’ spoorlijnen en andere projecten buiten de Randstad vaker en meer subsidie krijgen. Dit is nodig om het platteland leefbaar te houden en overbelaste steden in de Randstad en Brabant te ontzien, meent de partij.

3 reacties

 • Gerda Mulders

  2 maanden geleden
  Een prima stuk waarin een hele reële visie met passie en onderbouwing word gepresenteerd door het CDA. Het werd ook de hoogste tijd dat een reeds lang bestaande partij opstaat met een mening als deze. Zich onderscheidend van de rest van de gevestigde orde. Ik ben lid van de VVD maar zou zelfs overwegen landelijk op het CDA te stemmen als zij hier serieus werk van blijven maken.
 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  Voor Zeeland: DE BREDABUS MOET BLIJVEN!!!
 • Gert Heijkoop

  2 maanden geleden
  Wat Heerma zegt is niet onlogisch, maar je kunt je moeilijk aan de indruk onttrekken dat het ingegeven is door de naderende verkiezingen en de dramatische peilingen voor het CDA. Tenslotte is dit beleid ingezet onder een CDA premier (Lubbers) en zit het CDA deze eeuw al vrijwel onafgebroken in de regering. Voor een ander beleid moet je logischerwijs niet bij een regeringspartij zijn maar bij de oppositie. Gert Heijkoop Kortgene