Ministers Wouter Koolmees (Sociale Zaken), Eric Wiebes (Economische Zaken) en Wopke Hoekstra (Financiën) kondigen vanmiddag het derde steunpakket aan. Deze foto is van de presentatie van het vorige pakket. Deze keer is Hoekstra er niet bij omdat hij verkoudheidsklachten heeft.
Volledig scherm
Ministers Wouter Koolmees (Sociale Zaken), Eric Wiebes (Economische Zaken) en Wopke Hoekstra (Financiën) kondigen vanmiddag het derde steunpakket aan. Deze foto is van de presentatie van het vorige pakket. Deze keer is Hoekstra er niet bij omdat hij verkoudheidsklachten heeft. © ANP

Nieuw noodpakket kost 11 miljard, uitgestelde belasting moet binnen twee jaar betaald zijn

Het kabinet trekt nog eens 11 miljard euro uit om banen en bedrijven overeind te houden in de coronacrisis. Het derde steun- en herstelpakket heeft een looptijd van negen maanden. Wel komt er al op 1 januari 2021 een einde aan de mogelijkheid voor bedrijven om uitstel van belastingen te krijgen. De achterstallige belasting moet binnen twee jaar worden terugbetaald. 

 1. Kaag wil ‘rug recht houden’: niet samenwerken met populistisch rechts of vastklinken aan radicaal links

  Kaag wil ‘rug recht houden’: niet samenwer­ken met populis­tisch rechts of vastklin­ken aan radicaal links

  D66-leider Sigrid Kaag heeft tijdens het verkiezingscongres van haar partij uitgehaald naar de politieke concurrentie. Zij hekelt partijen als VVD en CDA, die samenwerking met ‘nationaal-populisten’ principieel zouden moeten uitsluiten. Tegelijkertijd vindt Kaag dat linkse partijen zich niet moeten vastklinken aan ‘radicale socialisten’. ,,Wat Nederland nodig heeft, is gematigdheid”, meent ze.
 1. Deze kinderen weten nu ook wie Sinterklaas is
  Play

  Deze kinderen weten nu ook wie Sinter­klaas is

 2. Familie de Jager in Dreischor viert uitbundig kerst
  Play

  Familie de Jager in Dreischor viert uitbundig kerst