Vermoeidheid spat van de gezichten bij premier Rutte en (v.l.n.r.) Alexandra van Huffelen (Financiën), Wouter Koolmees (Sociale Zaken), Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken), Hugo de Jonge (Volksgezondheid) en Ferd Grapperhaus (Justitie).
Volledig scherm
PREMIUM
Vermoeidheid spat van de gezichten bij premier Rutte en (v.l.n.r.) Alexandra van Huffelen (Financiën), Wouter Koolmees (Sociale Zaken), Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken), Hugo de Jonge (Volksgezondheid) en Ferd Grapperhaus (Justitie). © Robin Utrecht, ANP, BSR/fotobewerking ADR

Ministers ‘ontstressen’ met rondje rennen, gospel en (geen) zonnebank

Grauwe koppen en kleine oogjes. Nu de coronacrisis al tien maanden duurt, oogt de ministersploeg soms bekaf. En dat is niet zonder gevaar.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.