Hugo de Jonge: 'Als je je niet vaccineert, raak je zeer waarschijnlijk vroeg of laat besmet’

InterviewMet het loslaten van de afstandsregel zet Nederland vandaag een ‘belangrijke, betekenisvolle en symbolische’ stap naar het oude normaal, zegt demissionair minister Hugo de Jonge. Maar helemaal gerust op een winter zonder zorgen is hij niet.

1 reactie

  • BE van Engelen

    3 weken geleden
    Nu het virus is geworden tot niveau seizoensgriep en veel landen afscheidnemen van álle maatregelen (o.a. Zweden, Noorwegen en ca. 27 Amerikaanse staten) is het niet aanvaardbaar en niet meer te verdedigen om in Nederland door te gaan met deze extreme sancties. Vooral kinderen bouwen natuurlijke weerstand op door buiten te spelen en contact met anderen te hebben. Stop met de discriminatie en de tweedeling, voordat er slachtoffers vallen. Maak niet normaal wat niét normaal is!
  1. ‘Kapotte koelkast vol Janssen-vaccins en Dansen met Janssen staan volledig los van elkaar’

    ‘Kapotte koelkast vol Jans­sen-vac­cins en Dansen met Janssen staan volledig los van elkaar’

    De beslissing om jongeren te laten ‘Dansen met Janssen’ is niet tot stand gekomen dankzij OMT-adviezen, zoals demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge doet geloven, stelt tv-programma Propaganda (KRO-NCRV). Vaccins zouden zijn vrijgegeven door een defecte koeling. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkent de kapotte koelkast. ,,Maar dat staat volledig los van het advies.”