Hogere energierekening gecompenseerd met ruim 400 euro per huishouden

videoHet demissionaire kabinet trekt de portemonnee om een deel van de stijgende energierekening te compenseren. Huishoudens kunnen rekenen op gemiddeld ruim 400 euro compensatie, zo laat demissionair staatssecretaris Yeşilgöz weten. De tegemoetkoming geldt voor één jaar en kost in totaal 3,2 miljard euro. Het is de bedoeling dat de compensatie op 1 januari 2022 ingaat.

2 reacties

 • Marleen Vervaet

  1 maand geleden
  Ik vind dat ze ook moeten kijken,naar de woningbouw verenigingen.Mijn dochter woont in een huis,zonder isolatie,en zonder dubbele ramen.Het wordt afgebroken,krijgt ze te horen.Maar dat is al 3 jaar aan de orde,en de vooruitzichten voor sloop zijn er nog niet. Ze betaald erg veel,voor een huis,niet warm te stoken en het water loopt van de ramen. Naar die situatie moet meer. worden gekeken.
 • Karel Hoogerheijde

  1 maand geleden
  Ben je mooi klaar mee wij hebben wijkverwarming dus hebben er niets aan als de belasting op elektriciteit word verlaagd ook al omdat wij zonnepanelen hebben en daarvoor word je nu gestraft !
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?