CPB: Kabinet legt rekening bij volgende generaties

videoHet coalitieakkoord van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie legt de rekening voor alle plannen bij toekomstige generaties. Dat blijkt uit doorrekeningen door het Centraal Planbureau (CPB) van de plannen van het kabinet-Rutte IV. 

4 reacties

 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Ik vind het een schande dat er niet naar de zorg gekeken word. Is het de bedoeling dat er veel mensen geruimd moeten worden? De ouderen worden wel geënt maar kunnen weken lang niet gedoucht worden v.w dat er geen tijd is. Dus krijg je schurft en luizen. Er is gewoon meer personeel nodig. Groeten Mevr. A.A.Dunnes.
 • Daan Verduijn

  4 maanden geleden
  Wat een rotzooi waarom moet alles zo lang duren , een ieder wil een plekje maar als er wat moet gebeuren is niemand thuis. Opdoeken dat hele zooitje . Dan nemen we mevr:Merkel dan kan dat zootje weg in Den Haag.
 • Eddy de de Kort

  4 maanden geleden
  De meeste gepensioneerden met een bedrijfspensioen leggen zowieso al ieder jaar toe omdat hun pensioen niet geindexeerd word, de AOW vangt de inflatie ook niet of amper op dus is het ieder jaar inleveren voor de ouderen met pensioen. Ik zeg niet dat we moeten klagen want waarschijnlijk wordt dit alleen maar erger en iemand die de voorgaande jaren "goed voor zichzelf" heeft gezorgd zal het toch wel redden natuurlijk maar het is wel het begin van de afgang natuurlijk. De kinderen ook trouwens, maa
 • Marina Govaert

  4 maanden geleden
  Nou dat zal lastig worden, blijven toegeven aan de EU voor de zgn opwarming van de aarde, zal geen windeieren leggen, beter nadenken over de toekomst en daar investeren. We lopen voor alles uit, NL stipje op de aardbol wil het beter doen dan de grote mogendheden. Minder inwoners en op kernenergie, kijken naar wat er in de toekomst kan gebeuren, minder mensen langs de kust. Minder druk op de bodem, die aan het verzakken is. Ben benieuwd!!!