Boateng heeft spijt van keuze voor Oranje
HULL (ANP) - In het shirt van het Nederlands elftal kwam George Boateng niet verder dan vier interlands. De 33-jarige middenvelder, geboren in Ghana, heeft daarom wel eens spijt van zijn keuze voor Nederland.
Boateng had graag aan de zijde van Stephen Appiah, Sulley Muntari en Michael Esssien de nationale kleuren van zijn vaderland verdedigd.
Boateng, tegenwoordig met Hull City actief in de Premier League, koos op 15-jarige leeftijd voor de Nederlandse nationaliteit. Hij hoopte daarmee meer kans te maken op speeltijd bij zijn toenmalige club Feyenoord. ,,Daarom kan ik nu niet meer voor Ghana spelen. Soms wens ik dat het anders is, want ik heb niet veel wedstrijden voor het Nederlands elftal gespeeld'', zei Boateng dinsdag in een interview met het Franse persbureau AFP.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Superbespaarder
Jasmina: ‘Door onze buffer hebben we het altijd gered en geen dag zonder eten gezeten’
Sommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer Jasmina Borgeld (36), die van haar moeder leerde om creatief met geld te zijn. -
Zo verdwijnen je WhatsAppberichten automatisch
Wil je voorkomen dat jouw berichten voorgoed terug te vinden zijn door (oud-)gesprekspartners? Of wil je wat opslagruimte vrijhouden op je smartphone? WhatsApp kan nieuwe berichten na een bepaalde tijd automatisch laten verdwijnen. -
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’
Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.