Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Werk niet voor een zacht prijsje

commentaarVeel pensioengerechtigde werknemers zijn nog best in voor zinvol werk. Zij denken daarbij niet meteen aan vrijwilligerstaken. Meer aan een kalme afbouw in hun eigen vakgebied, in een rustiger tempo doorgaan. Of zij denken aan verandering, nog een tijdje met je handen werken in plaats van achter een bureau. Zo blijf je in het ‘echte leven’ en zo vermijd je een geestelijke en lichamelijke schok. 

 1. Registratie is klantvriendelijk
  PREMIUM
  commentaar

  Registra­tie is klantvrien­de­lijk

  En weer neemt de horeca een nieuwe coronamaatregel. Om bron- en contactonderzoek naar besmettingen mogelijk te maken, vragen de ondernemers al hun klanten naam, telefoonnummer of e-mailadres achter te laten. Zo kan de GGD eventueel de verspreiding van corona herleiden, mensen waarschuwen en hen tijdig voorzorgsmaatregelen laten nemen. Over het nut van de registratie is geen twijfel. Toch zijn er mensen die er moeite mee hebben. Vreemd. Want het is in het belang van iedereen en dus klantvriendelijk.
 2. Boze FDF-boeren zetten zich nu definitief buitenspel
  PREMIUM
  COMMENTAAR

  Boze FDF-boe­ren zetten zich nu definitief buitenspel

  Wil de politiek niet naar ons luisteren? Dan zoeken we de Kamerleden toch eens thuis op? Leden van Farmers Defence Force spelen met dit onzalige plan om de stikstofmaatregel van minister Carola Schouten tegen te houden. Zo maakt FDF opnieuw duidelijk intimidatie niet te schuwen. Op deze manier helpen deze boeren de veehouderij geen steek verder. Want op zo’n actie kan de overheid alleen maar reageren met het hard aanpakken van FDF. En de boeren verspelen het laatste beetje goodwill.