Het voormalige hoofdkantoor van Delta Fiber Nederland aan de Buitenruststraat in Middelburg, hier op archiefbeeld, wordt momenteel verbouwd voor studentenhuisvesting.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige hoofdkantoor van Delta Fiber Nederland aan de Buitenruststraat in Middelburg, hier op archiefbeeld, wordt momenteel verbouwd voor studentenhuisvesting. © Delta Fiber Nederland

Geen kamer, studie elders

CommentaarEr is en wordt druk gebouwd voor studenten van de HZ en de UCR. Helaas is de nieuwbouw tussen kanaal en spoor in Middelburg en de verbouwing van het voormalige Deltakantoor niet op tijd klaar om iedereen die er wil gaan studeren een kamer te geven. Hotelkamers bieden voor een kleine groep soelaas, maar er zijn nog veel aankomende eerstejaars die wanhopig op zoek zijn. Anderen hebben de moed opgegeven en kiezen voor een studie elders.

  1. Snelle wieken, langzame molens
    PREMIUM
    commentaar

    Snelle wieken, langzame molens

    Zo snel als de wieken van een helikopter draaien, zo langzaam draaien molens van de bureaucratie. In de zomer van 2020 besloten Provinciale Staten van Zeeland dat in plaats van 800 keer helikopters 4000 keer mogen opstijgen of landen vanaf Zeeland Airport. We zijn inmiddels anderhalf jaar verder en nog is dit besluit niet van kracht. En zo steeg maandag voor de laatste keer dit jaar een helikopter op vanaf dit vliegveld bij Arnemuiden waarmee mogelijk de 800ste vliegbeweging een feit was.