Het voormalige hoofdkantoor van Delta Fiber Nederland aan de Buitenruststraat in Middelburg, hier op archiefbeeld, wordt momenteel verbouwd voor studentenhuisvesting.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige hoofdkantoor van Delta Fiber Nederland aan de Buitenruststraat in Middelburg, hier op archiefbeeld, wordt momenteel verbouwd voor studentenhuisvesting. © Delta Fiber Nederland

Geen kamer, studie elders

CommentaarEr is en wordt druk gebouwd voor studenten van de HZ en de UCR. Helaas is de nieuwbouw tussen kanaal en spoor in Middelburg en de verbouwing van het voormalige Deltakantoor niet op tijd klaar om iedereen die er wil gaan studeren een kamer te geven. Hotelkamers bieden voor een kleine groep soelaas, maar er zijn nog veel aankomende eerstejaars die wanhopig op zoek zijn. Anderen hebben de moed opgegeven en kiezen voor een studie elders.

  1. Een koe valt niet te onderschatten
    PREMIUM
    COLUMN JAN VANTOORTELBOOM

    Een koe valt niet te onderschat­ten

    Een paar dagen geleden kreeg ik een berichtje van de buurman of ik wat tijd had. Dat had ik, want ik was op vakantie in eigen tuin. Mijn buurman is agrariër en ik ben trots op de boer. Er was een koe ontsnapt, zei hij. Eigenlijk al een paar dagen eerder. Hij had de hele polder afgezocht en zelfs met zo’n speciaal pak in de sloten zitten waden. Nergens was het beest te vinden. Maar nu wel. De koe zat in een maisveld aan de overkant van de straat.